Értékünk az Integritás

Rólunk

A működéshez és a feladatok megbízható ellátásához szükséges szakmai tudás, engedély, anyagi és gépi háttér a rendelkezésünkre áll. Cégünk tevékenységét a 11 fő állandó szakember mellett, szükséges szakirányú, összeszokott alvállalkozói gárdával folytatjuk. Szerződött partnerként építész, épületgépész és elektromos tervező-műszaki ellenőr kollégákkal is dolgozunk.

Organikus építészet

Filozófiánk

Az épületeknek lelkük van. Minden megrendelőnk egyedi személyiség, egyéni elképzelésekkel, saját belső világgal, melynek tükröződnie kell az épületekben. Az organikus formák és a megfelelő anyagok használata emelik az élet minőséget. Erre törekszünk minden projekt levezetésénél. 

Ügyfélcentrikusság

A középpontban az ügyfél áll – vagyis Te. 

Tapasztalt kollegáimmal életre keltjük egyedi elképzeléseidet.

Orosz Gábor vagyok. 30 éve dolgozom az építőiparban. Az évek alatt megismertem a szakma szinte minden oldalát: a tervezést, az előkészítést, a terv ellenőrzését, a beruházási és projekt manageri feladatokat, a beszerzési és kivitelezési munkákat, és a műszaki ellenőrzést. Szakmai tapasztalatom kiterjed az építési munkálatok minden területére. 
 
Hat gyermekes apaként  megtapasztaltam a családok térigényét, tudom mennyire fontos egy ház pontos kivitelezése, és hogy tükröződjön a házban a bent lakók lelki igénye, elképzelése.

A hosszú távú céges projekteknél számos helyzetben szükség van a pontos dokumentálásra, a tervek és adatok naprakész lejelentésében, hogy a több szereplős, és nagy volumenű beruházásoknál mindenki biztonságban érezhesse magát a kivitelezés megtervezésétől a végső fázisig, majd a garanciális bejárás lezárásáig.

Erősségem az alapos előkészítő munka és a műszaki ellenőrzés, ami azért fontos, mert sok pénzt, időt és energiát takaríthat meg vele a megrendelő.

Ezt tartom az építési munka alapjának. Ha az alap erős, a kivitelezés tervszerűen és biztonságosan tud zajlani.

Műszaki ellenőrként a Te érdekeidet védem.

Orosz Gábor

tulajdonos, ügyvezető

Értékeink

12 érv, miért minket válasszon
Budapesten és északi-nyugati vonzáskörzetében

Abban hiszünk, hogy jó döntést hozni megfelelő információ birtokában lehet. Ismerős a gondolat, hogy a kivitelezés úgyis kétszer annyiba kerül, mint a költségvetés? Segítünk elkerülni a csalódást, alapos, ingyenes, szaktanácsadást magában foglaló ajánlatunkkal.

Nálunk a megrendelő az első, tudjuk, hogy egy építkezés alatt sok terv változik, alakul. Mi rugalmasan igyekszünk alkalmazkodni a változó méretekhez, és falakhoz. 

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy szakmailag kifogástalan minőséget kap. Vizsgázott szakemberekkel rendelkezünk.

Tételes, átlátható árajánlatunkban pontosan lehet látni, mi mennyibe kerül. 

Nálunk kiemelten fontos érték a bizalom és a becsület. Ezért minden esetben tartjuk magunkat a megállapodásainkhoz.

Vállaljuk a felelősséget a munkánk kezdetétől a végéig

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk.

Figyelünk rá, hogy csak olyan intelligens kollégákkal dolgozunk, akikben mi magunk is megbízunk. Szakmailag és emberileg egyaránt. Nálunk munka során kizárt az alkohol és a drog minden formája.

Csapatunkat igyekszünk inkább családként kezelni, emberséggel,
egymás kölcsönös segítésével, amit kiemelten fontosnak tartunk akkor, amikor munkánk más
család otthonában zajlik.

Figyelünk rá, hogy munka után tiszta, feltakarított területet adjunk át Önnek.

Vállaljuk egyedi, íves felületek kialakítását is.

Munkánkra alapesetben 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk.